Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Matsuura Machinery USA Inc.

Minnesota, VS

Het familiebedrijf Matsuura Machinery Corporation werd in 1935 in Japan opgericht en wordt inmiddels door de derde generatie gerund. De naam Matsuura staat tegenwoordig synoniem voor het snel en precies verspanen van alle soorten werkstukken.

Het service- en onderdelencentrum voor Noord-Amerika bevindt zich in Minnesota. Hiervandaan worden reserveonderdelen voor het onderhoud en de reparatie van Matsuura-machines naar plaatsen overal in de VS gestuurd.

Voor de compacte opslag van de kleine onderdelen maakt Matsuura Machinery gebruik van een Hänel Lean-Lift®. In slechts één lift wordt met 1.398 verschillende onderdelen bijna 25 % van de complete inventaris beschikbaar gesteld.

Multifunctionele containers van Hänel voor een perfecte organisatie

De onderdelen zijn overzichtelijk en compact op de multifunctionele containers van Hänel ondergebracht. Dankzij het “artikel-naar-persoon”-principe is het niet nodig om te bukken of op een ladder te klimmen. De opgevraagde onderdelen worden op karretjes verzameld en vlakbij de lift verpakt voor verzending.

Momenteel maken de medewerkers nog niet volledig gebruik van de multifunctionele besturing MP 12 N van Hänel. Matsuura Machinery wil in de nabije toekomst de lift softwarematig op het computersysteem aansluiten om zo de picktijden nog verder te verbeteren.
Bedrijf:
Matsuura Machinery

Plaats:
325 Randolph Avenue
St. Paul, MN 55102

Medewerkers:
27

Magazijnliften:
1 Hänel Lean-Lift®

Opslagen artikelen:
reserveonderdelen voor CNC-machines

 Artikelen op karretjes verzamelen voor een snelle verzending
 Opvragen van de containers op de Hänel besturing MP 12 N met touchscreen
 Compacte en gestructureerde opslag van de meest uiteenlopende kleine onderdelen
 25 % van alle onderdelen in de Hänel Lean-Lift® op een minimaal grondoppervlak opgeslagen
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.