Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Hewlett Packard

Kildare, Ierland

Hewlett Packard is een wereldwijd bekende fabrikant van desktopcomputers, software en printers

In Ierland en Noord-Ierland heeft HP meer dan 4.000 medewerkers in dienst, verdeeld over de vestigingen Galway, Kildare, Dublin en Belfast. Met het doel om technologieën te produceren die het leven voor eenieder overal beter maken, heeft Hewlett Packard het zichzelf ook gemakkelijker gemaakt door vier Hänel Lean-Liften® aan te schaffen die onder andere het werk van de medewerkers eenvoudiger maken.

Door het grote aantal opdrachten moet het productie-proces van de inktpatronen en toners altijd vlot en effectief zijn. Voor het geval er een machine uitvalt, moeten de gereedschappen centraal worden opgeslagen en snel toegankelijk kunnen zijn. De Hänel Lean-Lift® voldoet aan beide eisen.

HP heeft bovendien voor Hänel-liften gekozen, omdat deze een veilige werkomgeving voor alle magazijnmedewerkers bieden.

Uitgebreide veiligheid door Hänel ESB

Zeven bestaande magazijnliften zijn daarom vervangen door vier Hänel Lean-Liften®. Voor een verhoogde beschikbaarheid werd extra het Hänel ESB-pakket (Uitgebreid Safety-Bypass-pakket) geïntegreerd. Door het ESB-systeem direct op de microprocessorbesturing te activeren, kan de Hänel Lean-Lift® in bepaalde gevallen, ondanks een storing, verder worden gebruikt. Dit redundantiesysteem bestaat uit zeven geïntegreerde veiligheidscircuits.

Het team van HP wilde ook dat er een brandmeld-installatie in de vorm van een stikstofblusinstallatie aan de liften zou worden aangebracht. Deze moet in het geval van een brand extra bescherming bieden.Bedrijf:
Hewlett Packard

Locatie:
Liffey Park Technology Campus
Barnhall Road, Parsonstown
Leixlip, Co. Kildare, W23 Y972
Ierland

Medewerkers:
21

Magazijnliften:
4 Hänel Lean-Liften®

Opgeslagen artikelen:
gereedschap en onderdelen


'De beschikbaarheid van de installatie is goed. Het serviceniveau en de capaciteit van de installatie zijn zeer goed.'

Terry Field, specialist logistiek
 Naast de productie en verkoop houden de vestigingen in Ierland zich ook bezig met ultramodern onderzoek en ontwikkeling
 Beschermde en veilige opslag van verschillende onderdelen in de Hänel Lean-Lift®
 In het expeditiemagazijn van HP staat een liftgroep van vier Hänel Lean-Liften®
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.