Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

First Choice Catering

Hawks Green, Cannock, VK

First Choice Catering levert onderdelen voor de gastronomische sector. Het bedrijf heeft het omvangrijkste assortiment in Groot-Brittannië.

Naast onderdelen van alle grote fabrikanten verkoopt de onderneming verbruiksmaterialen en gereedschappen. Ook op het gebied van koeltechniek en milieu-oplossingen breidt het bedrijf uit Staffordshire haar aanbod voortdurend uit.

Snel verzamelen met het Hänel Pick-o-Light® systeem

De 12 Hänel Lean-Liften® zijn met behulp van een SQL-database direct aangesloten op het artikelmanagementsysteem.

Aan de bestellingen wordt automatisch een ordernummer toegekend, waarin ook de opslagplaats van de betreffende onderdelen in de liften is opgenomen. Wordt de barcode van een box aan het begin van het transportbandsysteem door een van de hier aangebrachte scanners geregistreerd, dan wordt deze box direct aan een order toegekend. De medewerkers werken met handscanners die aan een liftgroep van elk drie liften zijn toegekend. Zodra een box zich in bewerking bevindt, beweegt de lift automatisch de betreffende container naar de werkopening.

Voor een snellere afhandeling maakt het bedrijf in de Lean-Liften® gebruik van het Hänel Pick-o-Light® systeem. Dit systeem toont betrouwbaar en accuraat de juiste opslagplaats van een artikel op de container.

Sinds vele jaren werkt First Choice Catering Spares Limited met dit systeem. Het heeft bijgedragen aan hun succes. In het nieuwe bedrijfsgebouw wordt een liftgroep van 20 liften geïnstalleerd, die met een hoogte van elk 12 meter de opslagcapaciteit van het magazijn nog verder zullen vergroten.Bedrijf:
First Choice Catering Spares Limited

Locatie:
Unit 1 Swaffield Park Hyssop Close, Hawks Green, Cannock Staffordshire, WS11 7FU

Medewerkers:
140

Magazijnliften:
12 Hänel Lean-Liften®

Opgeslagen artikelen:
onderdelen en hulpstukken voor de gastronomische sector'De First Choice Group werkt al jaren met de Hänel liften. We zullen onze groei met behulp van deze systemen bespoedigen.'

Carl Bate – directeur
 In het ‘Parts Automation Centre’ zorgt een liftgroep van 12 Hänel Lean-Liften® samen met een rollenbaan voor een soepel proces
 De Hänel liften zijn aangesloten op de software ‘Warehouse Manager’. Alle op- en uitslagbewegingen worden via mobiele terminals geregistreerd en geboekt
 Door Hänel Pick-o-Light® zijn hoge pickaantallen mogelijk en hebben medewerkers toegang tot de artikelen zonder dat verwisselingen ontstaan
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.