Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Speciale tentoonstellingop de CeMAT:

Innovatieve logistieke oplossingen

Op de CeMAT was bij de speciale tentoonstelling ‘Innovatieve logistieke oplossingen’ in hal 27 te zien hoe innovatieve, complexe logistieke processen in de productieomgeving werken. De aan de speciale tentoonstelling deelnemende bedrijven deden mee aan een gemeenschappelijk project waarbij aan de hand van de nieuwste ontwikkelingen een voorbeeld van een logistieke keten werd gepresenteerd.

Ongeveer 30 bedrijven lieten zien hoe processen efficiënter kunnen worden gemaakt. Hänel Büro- und Lagersysteme was samen met viastore SOFTWARE vertegenwoordigd met een Lean-Lift®, die in het daar gepresenteerde intralogistieke concept was opgenomen.

Hier speelde de Hänel Lean-Lift® een centrale rol. Al voorgesorteerde producten werden in een container neergelegd en vervolgens centraal in de Lean-Lift® opgeslagen. Hierna werden de artikelen op basis van een fictieve order van viastore gepickt.

Heel veel toeschouwers hebben de Hänel magazijnlift in actie gezien als krachtig Pick-by-Light- en Put-to-Light-orderverzamelsysteem en waren onder de indruk van de probleemloze integratie van de Hänel Lean-Lift® in het gepresenteerde intralogistieke concept.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.