Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

De Hänel besturingstechnologie, de teamplayer
voor uw netwerk

Hänel Büro- und Lagersysteme – een van de pioniers bij de integratie
van magazijnliften in computersystemen!

Integratie van de Hänel magazijnliften in bestaande netwerken

Essentieel voor de integratie van de Hänel besturingen in bestaande bedrijfsnetwerken is hun open architectuur en flexibiliteit. Hänel hanteert deze grondregel al decennialang succesvol.

Hänel Büro- und Lagersysteme biedt al sinds het midden van de jaren 80 besturingen aan die in verschillende netwerken kunnen worden geïntegreerd!

Vanaf 2004 konden Hänel besturingen via ethernet direct in bedrijfsnetwerken worden geïntegreerd. De besturingen beschikten toen al over een geïntegreerde webserver.

In 2006 werden de Hänel besturingen uitgerust met de toekomstgerichte touchscreen- technologie.

De besturingen uit de MP 12 N-serie kunnen direct in bedrijfsnetwerken worden geïntegreerd en zonder extra middleware met de meest uiteenlopende ERP-systemen communiceren. De centrale besturing MP 100 D beheert liftgroepen en integreert deze vervolgens in de meest uiteenlopende netwerken.

In de Hänel besturingen MP 12 N en de centrale besturing MP 100 D zijn verschillende protocollen voor gegevensuitwisseling standaard aanwezig. De gegevensuitwisseling kan via FTP, CIFS of webservices plaatsvinden.

Het is uiteraard ook mogelijk om al bij de klant aanwezige magazijnbeheeroplossingen te blijven gebruiken.

De koppeling aan alle gangbare ERPsystemen is nog verder geoptimaliseerd. Door het gebruik van het SOAP-protocol wordt de besturing nu een directe bedienterminal, d.w.z. dat alle dialoogvensters van het ERP-systeem direct op het touchscreen van de Hänel besturing worden weergegeven.

De ingevoerde gegevens worden in realtime in het ERP-systeem geboekt – zonder conversie of tijdelijke opslag.

Hänel voldoet met zijn moderne besturingstechnologie aan vrijwel alle eisen van een naadloze integratie in bestaande of nieuw geïnstalleerde IT-landschappen.

De modulaire softwarestructuur biedt de hoogste flexibiliteit

Vooral bij veranderingen in de ERPomgeving van de klant laten de Hänel besturingen door hun vele functies en interfacemogelijkheden zien hoe flexibel ze zijn.

De vier verschillende modi van de Hänel MP-besturing bieden de ideale voorwaarden voor de meest uiteenlopende eisen – alles al geïntegreerd.

Ondersteuning door de Hänel specialisten

Of het nu om de gegevensuitwisseling met onze magazijnbeheerpakketten van de MP 12 N-S- of MP 100 D-besturing, om de directe aansturing van liften met de MP 12 N-HostCom-besturing of om de interactieve gebruikersinterface op onze MP 12 N-HostWeb-besturing gaat: elk van onze interfaces werkt betrouwbaar en kan via onze besturingssimulator onafhankelijk van de magazijnlift volledig met alle klantprocessen worden getest – de lift kan zodoende binnen een mum van tijd in gebruik worden genomenn.

Dit voorkomt stilstandtijden in het magazijn en bespaart kosten!

Per jaar worden alleen al in Duitsland gemiddeld ongeveer 100 magazijnliften met het geïntegreerde magazijnbeheer van de Hänel besturingen door de Hänel specialisten in bedrijfsnetwerken geïntegreerd.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.