Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

De nieuwe Hänel besturing MP 14 N-StandAlone

Hänel presenteerde op de CeMAT 2016 de nieuwe Hänel besturing
MP 14 N in een wereldpremière aan het publiek

Het 12 inch touchdisplay met een hoge resolutie biedt naast maximaal bedieningsgemak veel ruimte voor de weergave van een heleboel informatie. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor de weergave van de interface van verschillende ERP-systemen direct op de besturing via de geïntegreerde SOAPinterface.

Ook het al geïntegreerde magazijnbeheer is geoptimaliseerd voor het grote display en nog verder verbeterd ten aanzien van functionaliteit en bedieningsgemak.

Het klassieke alfanumerieke toetsenbord is overbodig bij de MP 14 N, omdat teksten via een virtueel alfabetisch toetsenbord direct op het touchscreen worden ingevoerd.

Net als in de MP 12 N zijn ook in de MP 14 N al vier modi geïntegreerd:

MP 14 N-StandAlone
Geïntegreerd magazijnbeheer – geen extra pc nodig.

MP 14 N-HostData
Eenvoudige en snelle verbinding van de magazijnliften met ERP-systemen.

MP 14 N-HostCom
Het magazijnbeheer vindt plaats in het bovenliggende HOST-systeem. De liften worden via de gebruikersinterface van de externe magazijnbeheersoftware (WMS) bestuurd.

MP 14 N-HostWeb
De besturing voor webapplicaties direct op de lift. Ook bij deze besturing vindt het magazijnbeheer in de WMS van de klant plaats.

De modernste browsertechnologie

Voor de weergave wordt in de MP 14 N de modernste browsertechnologie gebruikt. De integratie van de MP 14 N in bestaande netwerken kan, zoals al bekend van de MP 12 N, in zeer korte tijd worden gerealiseerd.

Ook in samenspel met Hänel PictureControl, de in de Lean-Lift® ingebouwde camera, biedt de MP 14 N door het grote display belangrijke voordelen.

Zowel artikel- als containerfoto’s worden nog scherper en gedetailleerder weergegeven.

Hänel heeft met de MP 14 N opnieuw een belangrijke stap gezet bij de functionaliteit en het bedieningsgemak van de machinebesturingen.

Zicht op het complete magazijn!
 Maximaal bedieningsgemak dankzij het 12 inch touchdisplay van de nieuwe Hänel besturing MP 14 N
 Ook bij een weergegeven toetsenbord biedt het display nog veel ruimte voor de weergave van informatie
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.